САЙТ ПЕРЕБУВАЄ НА РЕКОНСТРУКЦІЇ

Наші видання














Наші проєкти




Посилання




Наші партнери










ЗАПРОШЕННЯ до участі в тендері (в закупівлі)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА “ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

(ДУ «ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ НАН УКРАЇНИ»)

№01-С від 05.04.2024р.   Всім зацікавленим особам

ЗАПРОШЕННЯ

до участі в тендері (в закупівлі)

  1.  Найменування замовника: ДЕРЖАВНА УСТАНОВА “ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ”
    1.  Місцезнаходження  замовника: Україна, Київська область, м. Київ, 01011,  вул. Панаса Мирного, будинок 26.

1.3.    Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: 25199155

  • Назва предмета закупівлі та код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015: Послуги з оцінки експортного потенціалу українського садівництва в контексті кліматичних змін  (services for assessing the export potential of Ukrainian horticulture in the context of climate change), код  ДК 021:2015- 79330000-6 «Статистичні послуги»

3. Інформація про орієнтовні технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі:

Послуги з оцінки експортного потенціалу українського садівництва в контексті кліматичних змін (оцінки потенціалу експорту фруктів, ягід і горіхів з України. Фокус на експортному потенціалі яблук, малини, полуниці і волоських горіхів; оцінки потенціалу експорту яблук, малини, полуниці і волоських горіхів до ЄС в умовах реалізації зеленого курсу ЄС; аналіз вимог до якості і безпечності продуктів садівництва і ягодівництва на ринках ЄС з точки зору прийнятності продуктів українського експорту).

Services for assessing the export potential of Ukrainian horticulture in the context of climate change (estimates of the export potential of fruits, berries and nuts from Ukraine. Focus on the export potential of apples, raspberries, strawberries and walnuts; estimates of the export potential of apples, raspberries, strawberries and walnuts to the EU under the conditions of implementation of the EU Green Deal; analysis of requirements for the quality and safety of horticultural products on EU markets from the point of view of conformity assessment of Ukrainian export products).

4. Кількість та місце поставки товарів або обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг:

4.1. кількість товарів або обсяг робіт чи послуг: 1 послуга

4.2. місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, м. Київ, 01011,  вул. Панаса Мирного, будинок 26.

5. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: до 31.12.2024р.

5.1. Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків, система надання знижок): Оплата за фактично надані послуги за цим Договором здійснюється Замовником поетапно на підставі Актів приймання-передачі наданих послуг протягом 10 (десяти) банківських днів з дати підписання Сторонами Акту приймання-передачі наданих послуг, шляхом перерахування грошових коштів на рахунок Виконавця

6.Очікувана вартість предмета закупівлі: 99 999,00 грн.

7. Кінцевий строк подання комерційних пропозицій: до 15.04.2024р. до 09:00 год.

8. Спосіб подання комерційних пропозицій: на електронну адресу уповноваженої особи vlada_izum@ukr.net або за адресою: Україна, Київська область, м. Київ, 01011,  вул. Панаса Мирного, будинок 26.

9. Прізвище, ім’я та по батькові, посада та електронна адреса однієї чи кількох посадових осіб замовника, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками: Уповноважена особа з організації та проведення закупівель, Суховерхова В.О., тел.. +380981086165

10. Інша інформація:

10.1. Комерційна пропозиція учасника повинна містити достовірну інформацію (див. Додаток 1).

10.2. Комерційна пропозиція учасника та всі документи, які передбачені вимогами цього Запрошення, складаються українською мовою.

10.3. Фактом подання комерційна пропозиції учасник — фізична особа чи фізична особа — підприємець, яка є суб’єктом персональних даних, надає свою безумовну згоду суб’єкта персональних даних щодо обробки її персональних даних у зв’язку з участю у закупівлі, відповідно до абзацу 4 статті 2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI.

В усіх інших випадках фактом подання пропозиції учасник – юридична особа, що є розпорядником персональних даних, підтверджує наявність у неї права на обробку персональних даних, а також надання такого права замовнику як одержувачу зазначених персональних даних від імені суб’єкта (володільця). Таким чином, відповідальність за неправомірну передачу замовнику персональних даних, а також їх обробку, несе виключно учасник закупівлі, що подав пропозицію.

11. Учасники при поданні пропозиції повинні враховувати норми:

—        постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи, пов’язані з країною-агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї постанови;

—        постанови Кабінету Міністрів України «Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації» від 09.04.2022 № 426, оскільки цією постановою заборонено ввезення на митну територію України в митному режимі імпорту товарів з Російської Федерації;

—        Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014 № 1207-VII.

—        пункту 2 постанови Кабміну від 12.10.2022 № 1178, а саме: «замовникам забороняється здійснювати публічні закупівлі товарів, робіт і послуг у громадян Російської Федерації/ Республіки Білорусь/ Ісламської Республіки Іран (крім тих, що проживають на території України на законних підставах); юридичних осіб, утворених та зареєстрованих відповідно до законодавства Російської Федерації/ Республіки Білорусь/ Ісламської Республіки Іран; юридичних осіб, утворених та зареєстрованих відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків (далі — активи), якої є Російська Федерація/ Республіка Білорусь/ Ісламська Республіка Іран, громадянин Російської Федерації/ Республіки Білорусь/ Ісламської Республіки Іран (крім тих, що проживають на території України на законних підставах), або юридичних осіб, утворених та зареєстрованих відповідно до законодавства Російської Федерації/ Республіки Білорусь/ Ісламської Республіки Іран, крім випадків коли активи в установленому законодавством порядку передані в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів;

замовникам забороняється здійснювати публічні закупівлі товарів походженням з Російської Федерації / Республіки Білорусь / Ісламської Республіки Іран, за винятком товарів походженням з Російської Федерації / Республіки Білорусь, необхідних для ремонту та обслуговування товарів, придбаних до набрання чинності постановою №1178.».

Додатки до Запрошення до участі в тендері (в закупівлі):

Додаток 1 – Форма Комерційної пропозиції учасника.

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ!

Надсилання цього запрошення не призводить до виникнення зобов’язань у замовника щодо надання переваг учаснику.

Comments are closed.

-->